Reinventing and finding yourself again!

Genopfinde og finde dig selv igen!

Her er jeg, i Danmark! Et nyt land, nye eventyr for en ny del af mit liv. Med sine 50 er det fantastisk!

Det var i 2013, i Paris, da mit barn blev født, at jeg startede min lille virksomhed med håndlavede kreationer: smykker, dekorationer, tilbehør. 

Men det kunstneriske eventyr begyndte meget tidligere for mig, i 2009, med tegning, tegneserier og skabelsen af ​​samlerdukker. 

Jeg har solgt over hele verden på mange håndlavede platforme (Etsy, Amazon, Dawanda, ALM, UGM osv.), hvoraf nogle ikke engang eksisterer længere..lol...

Jeg har også deltaget i mange håndlavede markeder, udstillinger og pop-ups i Frankrig, Tyskland og endda USA.
For 4 år siden vendte jeg tilbage til mine rødder i Bretagne (Bretagne), og her var jeg i Rennes.

Og nu er jeg i Danmark!

Her skal alt starte igen. 

Alt skal opdages. 

Et nyt sprog, en ny kultur, nye vaner.
Men sikke en glæde det er at have alt at udforske og skabe. Det er på en måde en ny ungdom. Og der er ikke noget bedre til at booste inspiration.

Hvad angår mine kreationer, kredser de altid om tekstiler, uld og håndlavede kvalitetsartikler. 

Du finder i min butik: reproduktioner af mine collager og designs, kostumesmykker hovedsageligt i håndlavet keramik, hårtilbehør med vintageknapper, hyggelige boligdekorationer i hækling og filt...alt sammen altid håndlavet, og i begrænsede eller endda unikke oplag.

Hvad med fremtiden? Jeg overvejer at vende tilbage til mine første kærligheder: samlerdukker og plys, og også papirdukker. Jeg tænker også på at fordybe mig i den skandinaviske atmosfære for nye ting...Hvilke ting? Det ved jeg ikke endnu :) og det er smukt.

Kort sagt, i denne nye blog vil jeg dele mine nye kreationer og opdage det smukke land Danmark. Og jeg vil også poste et par tutorials, som jeg kan lide at lave.

Så vi ses snart til nye eventyr!

Coco (blomst)

********************

VERSION FRANÇAISE

Se réinventer et se retrouver !

Et voilà, me voici au Danemark ! Nouveau betaler, nouvelles aventures pour une nouvelle partie de ma vie. En 50 års c'est top!

C'est en 2013, à Paris, à la naissance de mon enfant, que j'ai crée mon petit business de créations fait main : bijoux, dekorationer, tilbehør. 

Mais l'aventure artistique à commencé bien plus tôt pour moi en 2009 avec le dessin, la bande dessinée et la creations de poupées de collection. 

J'ai vendu partout dans le monde sur beaucoup de plateformes fait main (Etsy, Amazon, Dawanda, ALM, UGM osv.) dont surees n'existent même plus..lol..…J'ai aussi participé à de nombreux marchés fait main, exposition et pop up da Frankrig, en Allemagne, et même aux États-Unis.
Et, il ya 4 ans, retour à mes origine bretonnes, et me voici à Rennes.

Puis Maintenant au Danemark. 

Ici, tout est à recommencer. 

Tout est à découvrir. 

Une nouvelle langue, une nouvelle culture, des nouvelles habitudes.
Mais quelle joie justement d'avoir tout à explorer et à creer. C'est une nouvelle jeunesse en quelque sorte. Et rien de mieux pour booster l'inspiration.


Quant à mes creations, elles s'articulent toujours autour du textile, de la laine, des fournitures fait main de qualité. 

Vous trouverez dans ma boutique: des reproduction des mes collages et design, des bijoux fantasies principalement en céramique artisanale, des accessories cheveux avec bouton vintage, des decorations pour la maison cozy en crochet et en feutrine...le tout toujours limité en vomirlaire.

Quant à l'avenir ? Je pense retrouver mes premières amours: des poupées et doudous de collection, des paper dolls aussi. M'imprégner également de l'ambiance scandinave pour de nouvelles choses...Quoi ? Je ne sais pas quoi encore :) Et c'est cela qui est magnifique.

Bref, dans ce nouveau blog, je partagerai mes nouvelles creations, la découverte de ce superbe pays qu'est le Danemark. Et j'y mettrai aussi quelques tutos DIY comme j'aime le faire.

Donc à très bientôt pour de nouvelles aventures !!!

Coco (blomst)

********************

DANSK VERSION oversæt af https://www.deepl.com/translator

At genopfinde og finde sig selv igen!

Her er jeg, i Danmark! Et nyt land, nyt eventyr i en ny del af mit liv. Som 50-årig er det fantastisk!

Det var i 2013, i Paris, da mit barn blev født, at jeg startede min lille forretning med håndlavede kreationer: smykker, dekorationer, tilbehør.
Men det kunstneriske eventyr begyndte meget tidligere for mig, i 2009, med tegning, tegneserier og skabelsen af ​​samlerdukker.

Jeg har solgt over hele verden på mange håndlavede platforme (Etsy, Amazon, Dawanda, ALM, UGM osv.), hvoraf nogle ikke eksisterer længere...lol...
Jeg har også deltaget i mange håndlavede markerede, udstillinger og pop-ups i Frankrig, Tyskland og endda USA. For 4 år siden vendte jeg tilbage til min bretonske oprindelse, og her er jeg i Rennes.

Og nu er jeg i Danmark!
Her skal alting starte forfra.
Alt skal opdages.
Et nyt sprog, en ny kultur, nye vaner. Men sikke en glæde det er at have alt at udforske og skabe. Det er på en måde en ny ungdom. Og der er ikke noget bedre til at øge inspirationen.
Mine kreationer drejer sig altid om tekstiler, uld og håndlavede kvalitetsmaterialer.

I min butik kan du finde reproduktioner af mine collager og designs, kostumebeklædning hovedsageligt i håndlavet keramik, hårpynt med vintageknapper, hyggelig boligindretning i hækling og filt ... alt sammen altid håndlavet og i begrænsede eller endda unikke udgaver.

Hvad med fremtiden? Jeg overvejer at vende tilbage til min første kærlighed: samlerdukker og plysdyr, og også papirdukker. Jeg overvejer også at fordybe mig i den skandinaviske atmosfære for at finde nye ting ... Hvilke ting? Jeg ved ikke hvad endnu :) og det er smukt.
Kort sagt, på denne nye blog vil jeg dele mine nye kreationer og opdage det smukke land Danmark. Og jeg vil også poste et par tutorials, som jeg godt kan lide at gøre.

Så vi ses snart til nyt eventyr! !!!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.