Hæklet Sugar Skull Garland projekt

En farverig tradition Sukkerkranier eller "Calaveras" er dekorerede kranier forbundet med den mexicanske højtid Dia de los Muertos eller de dødes dag. Disse farverige kunstværker legemliggør fejringen af ​​livet og mindet om afdøde kære, med levende mønstre og kulturelt rige symboler.

Garland Sugar Skull Project af CocoFlower

Passion for Sugar Skulls:

Jeg har længe været fascineret af Sugar Skulls og har udforsket forskellige måder at inkorporere dem i mine kunstværker. Jeg har tidligere arbejdet med filt for at skabe Sugar Skull-applikationer, men denne gang tog jeg fat på et nyt hækleeventyr ved at skabe min første Sugar Skull-guirlande.

The Guirland:

Tilføjelse af et festligt præg Min splinternye hæklede Sugar Skull-guirlande er nu tilgængelig i min onlinebutik . Hvert stykke er håndlavet med omhu og sans for detaljer, hvilket tilføjer et strejf af festivitas og farve til din indendørs indretning.

Kommende vejledning Hold dig opdateret! Meget snart vil jeg udgive en detaljeret tutorial med diagrammer, der guider dig gennem processen med at skabe din egen Sugar Skull-guirlande. Du vil være i stand til at bringe et farverigt og festligt strejf af håndværk til dit hjem. Bemærk venligst, at denne tutorial vil være tilgængelig for en lille investering, men jeg er sikker på, at det vil være det værd for håndværksentusiaster.

Jeg har dokumenteret hele processen med at skabe min hæklede guirlande, fra valg af materialer til de sidste detaljer. De farverige uldblomster og hvide blomsterformede knapper tilføjer et strejf af glæde og liv til dette enestående stykke. Her er et glimt af det igangværende arbejde og det endelige resultat:

Hæklet Sugar Skull fra CocoFlower
Hæklet Sugar Skull - Work in progress - fra CocoFlower
Hæklet Sugar Skull - Work in progress 2 - fra CocoFlower

Hæklet Sugar Skull - Work in progress 3 - fra CocoFlower

Hæklet Sugar Skull - Work in progress 4 - fra CocoFlower

Hæklet Sugar Skull - Work in progress 5 - fra CocoFlower

Hæklet Sugar Skull - Work in progress 6 - fra CocoFlower

Hold forbindelsen for flere detaljer om den kommende tutorial, og glem ikke at besøge min onlinebutik for at opdage Sugar Skull-guirlanden og andre unikke kreationer!


Hæklet Sugar Skull - Work in progress 8 - fra CocoFlower

Støt kunstneren, køb mig en kop kaffe

Tilbage til blog