Udforske påskeånden

Velkommen til den første del af 'Behind the Scenes'! I denne udgave er jeg begejstret for at dele indsigt i min seneste kreation fremvist i Det Internationale Hus i Esbjerg : min påskesamling .

Påskekollektion CocoFlower marts 2024

I år har jeg bragt en tidløs favorit tilbage: Rab'Star, et kanindesign i stof, jeg først skabte i 2009.

Rab'Star-tegning af CocoFlower

Hver Rab'Star afspejler en følelse af nostalgi, skabt af vintage-stoffer i muntre nuancer af gul, pink og orange. Håndsyet med omhu ved hjælp af en tæppesøm, hvert stykke legemliggør et strejf af finurlighed og charme, hvilket gør hver enkelt unik.

Easter Color Block - Rab'star fra CocoFlower

Disse tre Rab'Star-kreationer er ikke kun påskedekorationer – de legemliggør tradition, håndværk og glæden ved håndlavet kunst. Hold øje med mere indsigt i min kreative proces og historierne bag hver kreation.

CocoFlower fremvist i International House of Esberg - Påskekollektion

Tak fordi du var med på denne rejse bag kulisserne i CocoFlowers studie!

Leder du efter flere håndlavede vidundere? Udforsk mit andet kunstlegetøj i CocoFlower-butikken !

Støt kunstneren, køb mig en kop kaffe

Tilbage til blog